Druk druk druk.. het meest gebruikte excuus tegenwoordig. Of je nu een excuus maakt voor die vrienden waar je eigenlijk geen zin in hebt of voor je werk. 
Iedereen gebruikt hem te pas en te onpas. Waar heb je het dan zo druk mee? Tja ook al zo' n lastige vraag eigenlijk. Want hoe leg je een leek uit dat je druk bent met je IC-7300? Of hoe leg je uit "Eindelijk mijn antennepark is resonant te krijgen met de buren" ? Of voor know how van de full licentie ?! Zie je de vragende blikken al voor je? Nou dat is waar ik regelmatig tegenaan loop als je met mensen praat die de radio hobby helemaal niet kennen. Vaak maak ik dan maar een versimpeld grapje van de alom bekende vrachtwagen chauffeur met zijn bakkie.. Lekker vlot klaar in het uitleggen ervan. Want tenslotte kent iedereen die wel toch? 

Ik zit nog steeds in de ziektewet en merk toch wel dat concentratie problemen zich voordoen tijdens dingen opzoeken en uitzoeken. Maar de aanhouder wint natuurlijk! 
"Vooral doorgaan" zou Berry zeggen. (nee de andere Berry) En dat doen we dan natuurlijk ook! Maar we zijn op onze manier dus maar even druk mee maar wel erg leuk allemaal. Dankzij de steun van PI4DEC en de begeleiders van de DLZA (PH4E en PA0SIP en natuurlijk PA3A) slaan we ons er wel door heen.. 

Dit natuurlijk allemaal even ter informatie zodat jullie een beetje op de hoogte zijn waarom er even wat minder tijd is om hier berichtjes te posten. Noem het maar even een winterstop! Ik hoop dat we na 1 maart weer wat meer tijd krijgen :) 

73 PD8B en PD8ARP (die ook meer tijd vrij heeft na 1 maart wslk) ;) 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen