ja je ziet het goed. Een 2 mtr / 70 cm En DMR tranceiver. En die heeft al wat bloed zweet en tranen gekost. Meer dan me lief is eigenlijk. 
Er zijn nog best wel wat kinderziekte's merkbaar. 
Waar lopen we tegenaan. 

  • Bij ingebruikname moet je een tooltje draaien om een en ander te resetten. Anders is hij niet te gebruiken met de cps software. 
  • Het gebruik van A en B modes is wat lastig. Ben nog aan het ruzieën om bv te kunnen wisselen tussen A en B en er dan ook te kunnen zenden. 
  • Als je de volume uitzet dan hoor je als er gemoduleerd word een harde pieptoon (hoog frequent toontje) 
  • In de handleiding zit geen uitleg van het scherm en de betekenis en gebruik van de iconen 
  • Af en toe halve tekens die weg vallen uit het beeldscherm 

En naar ik vrees zijn er nog wel wat meer zaken die de mist in gaan. Nu weet ik niet goed of het probleem veroorzaakt word tussen bankstel en toetsen of dat het echt fouten zijn. Maar echt gerust ben ik nog niet op het apparaatje. 
Ik hou jullie op de hoogte. En alle tips zijn welkom natuurlijk. (je kan reageren op dit bericht, of eventueel via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tenslotte weten 2 meer dan 1 :) 

73 PD8B

 

Reacties  

#1 E.R. Kleibrink 01-01-2018 15:29
veel sterkte Berrie en Barbara met jullie md-9600. Het is met recht een apparaat met gebruiksaanwijzing, maar helaas is die erg beperkt.
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen