De site is veranderd!

Zoals je ziet is de oude site helemaal weg. Helaas heb ik hier voor moeten kiezen omdat die site regelmatig aangevallen werd met allerlei exploit’s van vervelende personen. 

Ook heb ik ervoor gekozen om de site in een iets nieuwer jasje te steken maar vooral ook wat doel gerichter. Je vind op het internet veel sites over de radio hobby. Maar weinig met informatie over het hoe en waarom er zend amateurs zijn. Ook wat ze bezig houd etc. 

Ik heb ervoor gekozen om een site te gaan maken zonder mijn voorkeuren. Gewoon algemene informatie maar dan informatie die niet zozeer bedoelt is voor de zendamateurs. Maar meer voor de beginnende zendamateur of geïnteresseerden. Ook probeer ik met de site een informatie bron te zijn voor de niet technische mensen. 

Ik hoop daarmee bij deze mensen ook hun interesse te kunnen prikkelen. Dat het allemaal niet zo ingewikkeld is zoals het voor een ‘leek’ kan lijken. 
Natuurlijk willen we graag met nieuwe mensen kunnen praten op de amateurbanden. Maar om ze daar te krijgen is een hele klus. Ik hoop met de toevoegingen van jullie als zendamateur, maar ook de vragen die er altijd zijn op de verjaardagen hier de antwoorden te kunnen geven. En ook de vragen te beantwoorden zoals “zendamateurs?! Dat zijn toch die mensen met die bakkies in de vrachtauto’s” 

Lijkt het je leuk om daaraan mee te kunnen werken. Zendamateur of niet… Ik vraag je hulp om eraan mee te werken! 

Groetjes Berrie
(PD8B) 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.