Gestopt met Facebook

Hoi allemaal!

Even een mededeling van huishoudelijke aard. Ik ben gestopt met Facebook. Na de melding van hun dat ze afbeeldingen gaan verbieden van zwarte piet was het voor mij de druppel. Facebook deed al vaker zaken waar ik mijn twijfels over had. Data doorsturen naar derden waaronder privé data etc.

Maar dat ze nu voor mij gaan bepalen wat ik te zien krijg was het voor mij genoeg. En ben ik gestopt met facebook. Wat ook betekent dat mijn Facebookgroep van zend-amateur.nl heeft moeten sluiten.

Maar gelukkig hebben we de site nog! En ik ga hier dan ook wat meer berichten posten over onze hobby. En daar is de website ook voor bedoelt eigenlijk 🙂

73 PD8B

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.