Openwebrx experiment

Het begint er een beetje op te lijken nu. Ik heb inmiddels de configuratie een beetje aangepast. En de hardware uitgebreid met Airplay SDR en de SDR-RTL dongle. Ook zijn er meer banden toegevoegd aan de configuratie waardoor je dus makkelijker kunt schakelen tussen de diverse banden. Je kan dus nu probleemloos de HF beluisteren. Ook heb ik wat meer banden toegevoegd. En de url heb ik ook wat aangepast zodat hij makkelijker te vinden is. Deze is nu http://pd8b.duckdns.org:8073 Wel heb ik een klein verzoekje aan je. Als je deze link gebruikt en je sluit hem af. Wil je hem dan op FT8 zetten? Dan word in ieder geval alles netjes doorgestuurd naar pskreporter

Kom je nog rare zaken tegen of heb je tips laat het me gerust weten. Ow ja nog even geduld voor wat betreft de 2 en 70. Hier zit nog geen antenne aan. Ik mis nog een kabeltje van SMA naar N connector. Deze is besteld maar moet nog een stukje varen voordat hij binnen is 🙂

73 PD8B

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.