Over deze website

Welkom op deze website. Deze website heeft als doel om mensen te vertellen wat zendamateurs zijn en zoal doen dagelijks

Ook heb ik ervoor gekozen om de site in een iets nieuwer jasje te steken maar vooral ook wat doel gerichter. Je vind op het internet veel sites over de radio hobby. Maar weinig met informatie over het hoe en waarom er zend amateurs zijn. Ook wat ze bezig houd etc.

Gewoon algemene informatie maar dan informatie die niet zozeer bedoelt is voor de zendamateurs. Maar meer voor de beginnende zendamateur of geïnteresseerden. Ook probeer ik met de site een informatie bron te zijn voor de niet technische mensen. De website groeit langzaam uit tot een informatiebron.

Ik hoop daarmee bij deze mensen ook hun interesse te kunnen prikkelen. Dat het allemaal niet zo ingewikkeld is zoals het voor een ‘leek’ kan lijken.
Natuurlijk willen we graag met nieuwe mensen kunnen praten op de amateurbanden. Maar om ze daar te krijgen is een hele klus. Ik hoop met de toevoegingen van jullie als zendamateur, maar ook de vragen die er altijd zijn op de verjaardagen hier de antwoorden te kunnen geven. En ook de vragen te beantwoorden zoals “zendamateurs?! Dat zijn toch die mensen met die bakkies in de vrachtauto’s”

Lijkt het je leuk om daaraan mee te kunnen werken. Zendamateur of niet… Ik vraag je hulp om eraan mee te werken!

pd8b

Groetjes Berrie
(PD8B)