PACC bij de PI4D

We hebben dit weekeinde meegedraaid bij de PI4DEC (zonder puntjes!) met de PACC. We hadden al een tijdje gezegd om eens een contest mee te draaien met onze club. Door mijn werk kon ik nooit meedoen want tja.. ik werkte in 3 ploegen-dienst. En dan komt het er natuurlijk nooit van. Maar nu was dit wel mogelijk!

Barbara heeft volle bak meegedraaid en ook erg leuke verbindingen gemaakt. Wat natuurlijk eigenlijk ook niet zo heel gek is gezien het antennepark van de PI4DEC. En dan is het thuis met een draadje toch maar behelpen hoor. Misschien toch maar eens gaan denken over een rotortje en een beam ? (en iemand zoeken zonder hoogtevrees)

Ikzelf heb niet zo heel veel verbindingen gemaakt. Dit komt ook een beetje door het feit dat ik een hekel heb om achter iemand’s set te gaan zitten werken. Ik heb altijd zoveel geluk dat ik altijd bang ben iets kapot te maken van een ander. En met mijn ‘geluk’ kennend blijf ik er dan maar liever vanaf 🙂

Er werd een heerlijke maaltijd gekookt (Chili con carne) Dus nu weten jullie gelijk waar dat ‘stank-alert’ vandaan kwam!

Ik moet de foto’s die ik gemaakt heb nog bewerken maar ik zal straks een kleine selectie erbij posten.
Het was in ieder geval erg gezellig en wellicht doen we de volgende keer weer mee! (alleen neem ik dan wel mijn eigen set mee :))

73 en tot werkens! 🙂
PD8B (en natuurlijk PB2Z)

Barbara (PB2Z), Ikzelf (PD8B) en de hele club (PI4DEC)

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.